Nail swatch: Essence 03 Crack Me! Blue

Laatst kwam ik in de Kruidvat met José en Jasmijn (zie Beauty Diamonds) en daar kwamen we erachter dat het schap van Essence nét bijgevuld was! Je kan wel begrijpen dat we heel veel geluk hadden, want de hele nieuwe collectie van Essence lag er, en ook... crack lakjes! Behalve de zwarte lagen er witte, zilveren met glitters en ook blauwe crack lakjes in de schappen. Ik ben voor een blauw kleurtje gegaan, omdat deze me erg mooi leek. En vandaag zien jullie de swatches!

 Ik heb de kleur 03 Crack Me! Blue, een mooie donkerblauwe crack lak met shimmers, wat voor effect zou dat gaan geven op je nagels? 

 Nagelswatches van 03 Crack me! Blue

Hmm, ik weet zo niet wat ik hier van moet vinden, maar ik vind het in ieder geval niet erg mooi. Op elke nagel heb ik een ander kleurtje gedaan, namelijk die van het setje Summer Nails van H&M. Eigenlijk vind ik het helemaal niet lijken op een 'crack effect' maar op een 'gothic effect'. En hier bedoel ik niets verkeerd mee, maar op sommige nagels (zoals mijn middelvinger) is er maar heel weinig van het cracklakje gescheurd, en dat vind ik er gewoon niet mooi uitzien.

Ook vind ik sowieso dat het bij dit lakje erg lang duurt voordat het gaat cracken. Pas als ie half is opgedroogd begint ie bij mij pas te cracken en dat duurt best lang. Niet dat ik het heel erg vind, maar hierdoor wordt de crack wel minder mooi denk ik.

Kortom: het is niet mijn fijnste cracklakje, maar de kleur vind ik wel erg mooi en over het algemeen vind ik het effect van crack best gaaf. Er zijn natuurlijk ook wel wat minpunten die ik heb opgenoemd, maar gelukkig was dit lakje ook totaal níet duur: je betaalt maar €1,79 voor dit crack lakje!

En nu jullie: hebben jullie al een crack lakje van Essence en wat vind je daarvan? Zoniet, heb jij dan misschien een crack lakje van een ander merk of heb je helemaal geen crack lakjes? Ik ben erg benieuwd...

Liefs, Myrthe.

14 opmerkingen:

  1. jammer, hij doet het bij mij ook niet zo goed.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm ziet er niet zo goed uit, heb hem ook maar nog niet geprobeerd eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer, ziet er niet heel goed uit. Wel een mooi kleurtje, dat blauwe lakje.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij ziet er inderdaad nogal raar uit, maar de kleur is wel mooi.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb er ook eentje van Essence, maar je moet er gewoon een erg dun laagje over doen en dan krakt hij beter. Ik ben er toch redelijk tevreden over ;d. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik wil die ook maar bij ons hebben ze geen nail art vak!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Marie

    Bedankt voor de tip! Dit ga ik ook een keer proberen met een wat dunner laagje, misschien werkt ie dan wat beter (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Joyce

    Wat jammer zeg! Hopelijk kun je ze bij een ander Kruidvat filliaal halen, want de nail-art van Essence is best fijn en handig voor de prijs (;

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wel tof dat Essence een blauwe cracklak heeft. Echt jammer dat hij niet goed werkt. Hij crackt inderdaad niet erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik vind hem zo grof cracken! ik heb nog geen crackle van essence. maar wel van la femme beauty of zo. die cracklen wel mooi, maar alleen als je een dun laagje doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ziet er mij niet echt fijn uit. Ik heb 1 zwart crack nagellakje van OPI en hij begint na 8 seconden te cracken , veel leuker effect en als alle 'crakjes' erin zitten is de nagellak droog. Volgens mij veel beter als deze :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ Blushieworld

    Die van OPI lijkt me inderdaad een stuk beter! Nouja, misschien moet ik bij deze van Essence ook een wat dunnerl laagje doen, maar ik kan me niet herinneren dat ik op de foto's een dik laagje heb aangebracht ofzo...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hu? ik wist niet dat er ook een blauwe versie was? ik heb zelf de zwarte, en ik moet zeggen dat die het wel gewoon goed doet. Miss moet je maar 1 laagje doen en niet steeds weer over je nagel gaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb in het zwart maar gebruik hem niet vaak omdat het moeilijk droogt..

    BeantwoordenVerwijderen