Lifestyle: Mijn favoriete muziek van het moment

In dit artikel wil ik mijn favoriete muziek van het moment met jullie delen. Dit heb ik nog niet eerder gedaan, maar het leek me wel erg leuk om te doen. Een tijdje geleden schreef ik al over Birdy, een 15-jarig meisje die echt práchtig kan zingen. Birdy hoort dus zeker weten bij mijn favoriete muziek, maar ook komen er (natuurlijk) meer artiesten aan bod, zoals Maddi Jane, Megan Nicole, Adele, Avril Lavigne en meer. Kijk maar mee!




Dit liedje is het nieuwste liedje van Katy Perry. Ik vind de tekst niet alleen erg mooi, maar ook de videoclip is erg mooi gemaakt. Zulke liedjes vind ik echt mooi, rustig, maar er gebeurt zóveel in die 5 minuten (best lang voor een videoclip!).



Dan deze... Ik vind dit zo mooi gezonden door Teske! Zelf vond ze het erg eng om dit online te zetten, maar in dit filmpje bewijst ze echt dat ze een prachtige stem heeft. Deze staat al erg lang in mijn afspeellijst op Youtube, maar ik blijf er maar naar luisteren. Het liedje is 'Stay' van Miley Cyrus.



De laatste tijd luister ik veel naar covers van liedjes, want heel veel mensen op Youtube die liedjes coveren, vind ik soms wel evenmooi als het originele liedje van de originele zanger(es) of soms nog mooier dan het originele lied. Maddi Jane vind ik bijv. een goed voorbeeld met dit liedje 'Secrets'. Echt prachtig!



De auditie van Janet Devlin bij X-Factor kennen de meeste van jullie vast wel. Maar ook 'Someone Like You' die ze gecoverd heeft van Adele zingt ze erg goed. Ik wilde wel dat ik zo'n stem had als haar, echt prachtig...



Kennen jullie Megan en Liz al? Dit zijn twee meisjes die ook vooral liedjes coveren, maar dit liedje 'Run Away' is van hunzelf. Ik vind het een erg mooi liedje, waar hun mooie stemmen echt mooi in vooruit komen.



Voordat ik dit liedje hoorde, kende ik Chris Medina nog niet, en ik ben nu wel erg blij dat ik 'm ken. Ik bedoel, hij kan zo mooi zingen! En dit liedje heeft dan toevallig ook nog een speciale betekenis voor zijn vrouw. Zijn vrouw is namelijk ongeveer een jaar geleden betrokken geweest bij een auto ongeluk. Ze heeft heel lang in coma gelegen, maar Chris hield vol dat ze weer wakker werdt. En dat werd ze! Nu kan ze bijna niets meer, maar toch belooft Chris om zijn leven lang nog voor haar te zorgen in dit liedje. Zo mooi!



Covers, zei ik al. Dit is er ook weer een! Van de meeste liedjes van Justin Bieber ben ik niet zo fan, maar 'Misletoe' vind ik toch wel een heel mooi (kerst)liedje. En ook zo mooi gecoverd door EbonyDay1. Als ik jou was zou ik ook even naar haar andere gecoverde liedjes kijken, want ze kan het echt goed...



En een 'favoriete muziek' lijstje van mij is natuurlijk niet zonder Birdy. Ik vind haar stem echt prachtig, je wordt er gewoon nooit zat van. Hierboven zie je alle liedjes die op haar eerste en nieuwe album staan. Ik denk dat ik dit album voor Sinterklaas ga vragen, want ik vind die liedjes allemaal vreselijk mooi.



Ook ben ik van plan om het nieuwste album van Demi Lovato te vragen voor Sinterklaas. We hebben de laatste maanden weinig van Demi gehoord, maar nu is ze er weer helemaal. Skyscraper is al een tijdje uit, en vind ik tot nu toe haar mooiste liedje van haar. De covers van Skyscraper zijn ook allemaal erg mooi, maar gezongen door Demi herself is toch het mooiste. Love this song!

En jullie? Wat is/zijn jouw favoriete nummer(s)? Laat het me weten in je comment!

Liefs, Myrthe.