Mijn Sinterklaas wishlist!

Sinterklaas komt steeds dichterbij, over 10 dagen is het al 5 december! Al een tijdje zocht ik naar dingen die ik graag wilde hebben, maar gister besloot ik alles samen bij elkaar te zetten, dat is wel zo handig. Ik vier Sinterklaas met familie (voor een cadeautje van €15) en met school (voor een cadeautje van €5). Mijn wishlist is dan natuurlijk ook wat groter voor familie, dat begrijp je vast wel. Toen we met school lootjes hebben getrokken, heb ik dan ook maar een paar dingen op mijn lootje gezet, o.a. nagellak en make-up. Maar veel meer kun je met €5 toch niet kopen, dus ik ben benieuwd wat ik krijg... In ieder geval, kijk maar mee naar mijn wishlist (voor familie)!

Kijk maar mee naar de prijzen en waar te koop! Ook zie je waarom ik dit in mijn wishlist heb gezet.

1) Het 1000 vragenboekje over beauty zag ik al een tijdje geleden bij Mascha (klik!), over haar filmpje over beautyboeken die ze zelf erg aanraadde. In eerste instantie leek het boek me wel erg leuk, en nu nog steeds. Er staan allerlei tips en weetjes over beauty in, daar ben ik echt benieuwd naar. Via Bol.com €9,95. 
2) Wreck This Journal vind ik zó'n gaaf boek! Voor de gene die het boek kennen weten vast wat ik bedoel. In dit boek kun je allerlei opdrachten doen waardoor je het boek verpest. Dit klinkt heel raar, maar het is echt heel leuk om te doen. Google maar even. :) Via Bol.com €11,99.
3) Birdy vind ik zo'n prachtige zangeres, ik heb er hier ook al eens over geschreven. Al haar liedjes vind ik prachtig, ik luister ze dan ook non-stop. Birdy heeft echt een stem waar je niet gek van wordt, een heel rustige stem die heel veel kan. Op dit album Birdy staan niet alle liedjes van haar, maar de meeste wel. O.a. Skinny Love, People Help The People en Terrible Love. Love it! Via Bol.com €12,99
4) Toen Beyoncé met een parfum, genaamd Heat, kwam, wist ik gelijk dat ik 'm wilde hebben. Maar op de een of andere manier heb ik 'm niet gekocht, omdat ik toch al redelijk veel parfums heb en ik vind dat ik die eerst maar eens moet opmaken. Met Heat Rush had ik dit in eerste instantie ook, maar toen ik 'm laatst rook, was ik omgekocht en nog steeds! Wat een heerlijk geurtje, deze wil ik echt graag hebben! 10 ml: €16,-
5) Op de foto zie je niet heel goed wat ik hier mee bedoel, maar dat zijn cadeaubonnen. Je ziet eentje van Kruidvat en ook staat er een van H&M op mijn verlanglijst. Altijd handig toch? Ongelijke prijzen.
6) En als laatste: het nieuwste tijdschrift Fashiolista! Ik was van plan om deze te kopen, maar als je 'm ook kan krijgen voor Sinterklaas doe ik dat liever, haha. Ik heb al meerdere reviews over dit tijdschrift gelezen en die waren allemaal erg positief. Nu ben ik er wel erg benieuwd naar...

Hebben jullie al een verlanglijst gemaakt voor Sinterklaas/Kerst? Wat wil jij deze keer vooral erg graag hebben? Ik ben benieuwd!

Liefs, Myrthe.