NOTD Freaky Glitters

Vandaag na een tijdje weer eens een NOTD, oftewel een Nail Of The Day. Laatst heb ik wat nieuwe nail-art tools gekocht, o.a. nail-art sponsjes die ik ook heb gebruikt. Kijk maar mee!

Zoals je ziet gebruikte ik natuurlijk een basecoat en topcoat (maar dat is ook standaard bij mij, haha) en verder ook nog twee vrij nieuwe lakjes van Catrice, namelijk 030 Meet Me At Coral Island en 360 Raspberry Fields Forever. Om het af te maken gebruikte ik ook een glitterlakje van de Essence Special Effect! Toppers, namelijk 01 Hello Holo. Dit lakje gebruik ik erg vaak, hij is zo mooi!

Nadat ik mijn basecoat had opgedaan, lakte ik op al mijn nagels (behalve mijn ringvinger) 030 Meet Me At Coral Island. Op mijn ringvinger lakte ik 360 Raspberry Fields Forever, zoals je kunt zien. Ik vond dit al erg mooi lijken, maar we zijn nog lang niet klaar...

Ik pakte mijn sponsje erbij en deed wat nagellak op een papiertje. Het sponsje drukte ik een paar keer tegen dat nagellak aan, zodat er wat nagellak op het sponsje kwam te zitten. Dit drukte ik op mijn (inmiddels droge) nagels, wat tot een heel leuk resultaat kwam!

Ziet dat er niet superleuk uit? Misschien moet ik de volgende keer wel iets andere kleurtjes nemen, want je ziet het niet heel goed, maar voor de rest vind ik het er best leuk uitzien. Weer eens wat anders!

Ten slotte lakte ik met het glitterlakje mijn ringvinger nog eens. Dit vind ik altijd wel een leuk effect geven, jullie ook? Toen ik klaar was, deed ik er natuurlijk nog een topcoat overheen en ik was klaar!

Wat vinden jullie van deze creatie? En hebben jullie dit ook wel eens gedaan met een sponsje en weten jullie misschien nog leuke nail-art creaties die je kunt doen met een sponsje? Laat maar weten bij de comments!

Liefs, Myrthe.

1 opmerking: