OOTD - Ready Party!

Eerst wil ik even sorry zeggen dat de artikels de laatste tijd wat 'flut' zijn naar mijn gevoel, ik had het de laatste tijd dan ook erg druk dus ik had ook geen tijd om op jullie leuke blogs te reageren. Hierbij dus sorry, nu het weekend is kan ik dat weer mooi oppakken..

Een outfit die ik snel aantrek naar een feest of verjaardag, is deze. Vandaar ook de titel: Ready Party! Jullie zagen 'm ook al voorbij komen bij mijn artikel over het schoolfeest (klik) en ook ga ik er vandaag weer een artikel aan wijden, omdat ie er nu toch wat anders uitziet dan op het schoolfeest.
Zwart hempje @H&M - Kakigroene tube sjaal @Sieradenwinkeltje in Hoogezand - Spijkerblousje @H&M - Uilenketting @Topvintage - Rokje met grijs/witte strepen @Action - Panty @Hema - Laarzen @Schuurman Schoenen

Zo, hopelijk vinden jullie 'm leuk! Toen ik dit voor de eerste keer droeg (bij het schoolfeest dus) wilde ik het niet al te netjes maken en wilde ik ook niet dat het niet lekker zat, zoals ik dat soms heb bij een blazer. Daarom combineerde ik het hempje + rokje met een spijkerblousje, wat de outfit toch wel heel nonchalant maakt. Verder draag ik bij een outfit meestal een niet zo'n heel opvallende make-up look, maar dit komt ook deels doordat ik daar gewoon niet zo van hou. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ooglooks met felle kleurtjes vaak erg mooi, maar voor mezelf vind ik neutrale kleuren toch het mooist, hier heb ik ook de meeste oogschaduwkleurtjes van eerlijk gezegd...

En nu aan jullie: wat vinden jullie van mijn outfit en hebben jullie ook een outfit die jullie vaak dragen naar een feestje of verjaardag bijvoorbeeld?

Liefs, Myrthe.