Sneak Peak Primark voorjaarscollectie '12

Ten eerste wil ik even 'sorry' zeggen dat er de vorige dagen geen artikels zijn online gekomen. Ik had het erg druk met school en het is dan soms beter dat er geen artikel online komt i.p.v. een artikel die ik snel in elkaar heb gezet. Hopelijk begrijpen jullie dit, ik probeer weer voor elke dag een artikel voor te schrijven dus de kans is niet zo groot dat dit nog eens gebeurt.

Je ziet de laatste tijd steeds meer voorjaarscollecties verschijnen van kledingmerken -en winkels, zo ook bij Primark. De kleding van Primark vind ik niet altijd even mooi, maar er zit ook wel vaak wat leuks tussen en dit is ook vaak voor een erg lage prijs. Daarom laat ik hieronder een paar items die je tegenkomt in de nieuwe collectie!

Welke outfit vind jij het mooist? Zelf ben ik het meest weg van outfit 6 & 8, maar ook de koraalrode pumps die je ziet bij outfit nummer 1 & 3 vind ik erg tof. Zoals bij alle kledingitems van Primark zitten er in de lentecollectie ook wel wat items die niet zo mijn ding zijn, maar gelukkig zie ik toch wel heel veel leuke dingetjes voorbij komen. Nu nog wachten tot de lente begint, ik heb er nu al zin in!

Welke outfit spreekt jouw het meest aan uit de voorjaarscollectie van Primark?

Liefs, Myrthe.