Let's Talk On Friday #1

Jaa, jullie zien het goed: een nieuwe rubriek! In Let's Talk On Friday vraag ik jullie iedere week iets beauty, fashion of lifestyle gerelateerd en ook ik geef daar dan antwoord op. Je kunt het zien als een soort beauty question of bijvoorbeeld weekly question, maar ik heb er een andere naam voor bedacht. Iedere vrijdag komt er dan zo'n artikel online. Genoeg gepraat, we gaan naar de vraag van deze week!

Wie is de persoon (dat kan een celeb zijn) die jouw inspireert op beauty- of fashion gebied? - Voor mij is dit best simpel, Lauren Conrad. Hier heb ik het al heel vaak over gehad dus eigenlijk hoef ik er niet zo veel aan toe te voegen, maar Lauren Conrad vind ik gewoon een prachtige vrouw die er ook altijd geweldig uitziet. Haar kledingstijl is geweldig, maar ook haar make-up ziet er altijd prachtig, naturel, uit. Ook volgt ze veel trends die ze allemaal op de juiste manier laat zien. Ik bedoel, is Lauren Conrad ooit met iets gespot wat er niet mooi uit zag? Naar mijn mening niet.

Natuurlijk heb ik naast Lauren Conrad ook nog een boel andere personen (celebs) op mijn lijstje staan die me erg inspireren, zoals Louise Roe of Taylor Swift, deze twee celebs zien er naar mijn mening ook altijd mooi uit.

Q: En, wie is bij jouw díe persoon die jouw inspireert?

Liefs, Myrthe.