Essence LE Collectie Fruity - april/mei 2012

Essence komt in april/mei met wel een heel schattige LE (limited edition): namelijk met fruit! Als je houd van aardbei, banaan, kiwi, appel, kersen en perziken, dan ben je bij Essence zeker op de goede plaats. In de zomer vind ik het heerlijk (maar jullie vast ook) om te genieten van vers fruit of van zelfgemaakte smoothies, en deze zomer kunnen we er ook nog eens van genieten op onze nagels, gezicht en lippen! Hoe leuk is dat? Kijk maar snel mee naar de producten die deze zomer te bewonderen zijn in de schappen...

Essence Fruity: Eyeshadow Sorbet €2,79 - Is sinds een tijdje niet meer te ontbreken in een LE van Essence: mousse oogschaduws! Ik ben er persoonlijk niet zo fan van maar misschien gaan deze schattige kleurtjes oogschaduws daar wel verandering in brengen. Wie weet... Verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk 01 Peach Beauty, 02 Banana Joe en 03 One Kiwi a Day.

Essence Fruity: Lipbalms €1,99 - Ook bevat deze LE twee fruitige lipbalms, leuk! Ik ben altijd wel van de lipbalms dus ik denk dat ik wel een van deze kleurtjes (of allebei natuurlijk) mee naar huis neem, tenzij ze me natuurlijk heel erg tegenvallen. Vooral het perzik kleurtje vind ik erg tof, het is een kleurtje die ik nog niet in mijn stash heb zitten, dus die lijkt me vooral erg tof om mee te nemen. Ook erg fijn dat de lipbalm dit keer in flacon vorm zijn, toch fijner en hygiĆ«nischer als een potje... Verkrijgbaar in twee kleuren- en smaken: 01 Peach Beauty & 02 Very Cherry.

Essence Fruity: Blush Sorbet €2,79 - Een blush sorbet, leuk! Ik heb jullie al eerder verteld dat ik creamy blushes erg fijn vind, en zo'n blush sorbet lijkt er natuurlijk wel wat op. Lijkt me een erg fijn product, leuk kleurtje ook! Nu we het toch over de kleur hebben, deze blush heeft natuurlijk ook een naam, namelijk: 01 Smoothie Operator.

Essence Fruity: Nail Polish €1,79 - Een LE is natuurlijk geen LE zonder nagellak, dus ook in deze LE zitten enkele lakjes. En wat voor nagellakjes: wat een prachtige, fruitige lakjes! Echte pastelkleurtjes (wat ook een heuze trend gaat worden in de lente/zomer) dus dat zit helemaal goed. Die stukjes die in de nagellak zitten heeft Essence ook leuk gedaan, echt fruitlakjes, haha! Ik ben benieuwd hoe dat er uitziet op je nagels, we zullen het binnenkort gaan zien...

Essence Fruity: Nail Fruits €1,99 - Wat leuk, fimo nails! Dat is natuurlijk niet te ontbreken bij zo'n fruity collectie... Fimo nails zijn plakjes klei die je op je nagels kunt plakken (met een topcoat, die ook in de collectie zit), wat een heel schattig effect geeft! Zelf heb ik ook al eens fimo nails gehad, maar op de een of andere manier ben ik ze kwijtgeraakt dus dan kan ik dit setje van €1,99 natuurlijk niet laten liggen... Verkrijgbaar in 01 Fruit Punch To Go.

Essence Fruity: Scented Top Coat & Sealing Top Coat beide €1,99 - Ik ben zo benieuwd naar deze twee producten! De scented top coat is een top coat die ruikt, altijd fijn want nagellak heeft natuurlijk niet een heel lekkere geur. Ik ben dan ook erg benieuwd waar deze top coat naar ruikt, aan de naam te zien aardbei, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat ruiken in combinatie met een nagellakgeur... Daarnaast zit er ook een sealing top coat in de collectie, oftewel een top coat om te dragen over nail art. Deze top coat is dus heel geschikt voor de fimo schijfjes van fruit die ook in deze collectie zitten. Handig! Verkrijgbaar in 01 Smells Like Strawberry en 01 Stay Fruity.

En tot zover de producten! Ik vind deze LE erg mooi, de fruitige producten zien er stuk voor stuk erg fris en mooi uit, dus ik denk dat ik zeker wel wat producten mee naar huis neem. Ook de namen trekken heel erg mijn aandacht, want die namen in deze collectie zijn echt goed bedacht door Essence! Love it! Mijn favorieten zijn de lipbalms, de blush sorbet en de nagellakjes. Vooral die nagellakjes als nail-aholic vind ik super.

Q: Welke producten uit deze 'Fruity' collectie van Essence neem jij mee in je mandje?

Liefs, Myrthe.