Mini Shoplog | Kruidvat

Vandaag was ik weer even in de stad op zoek naar een paar nieuwe producten. Die vond ik (na lang zoeken en bij meerdere Kruidvat fillialen te zijn geweest), en in dit artikel laat ik ze even snel aan jullie zien! Zo weten jullie ook alvast waar jullie de komende tijd reviews over zullen krijgen...

De buit

♥ Catrice FeMALE Cream To Powder Blush in C01 A Woman's World €3,50 - Zoals jullie weten ben ik al een tijdje opzoek naar een creamy blush, en toen ik deze budgetvariant van Catrice zag moest ik ook niet lang twijfelen. Ten eerste is de verpakking al geweldig, en daarnaast vind ik het ook een prachtige kleur. Ik heb 'm ook al even geswatcht, en oh my! Wat een mooie blush! Ook zitten er een soort 'waterdruppeltjes' in de blush (ik weet niet of dat bij mij gewoon een foutje is, want bij die van mijn zusje is het niet zo), maar het geeft in ieder geval wel een heel gaaf effect!

♥ Catrice Nymphelia Unbeleaf'able Blush in C01 Dancing Nymph €4,49: €2,50 - Oh, wat heb ik lang gezocht naar deze blush! 'Nymphelia' kwam al een hele poos terug uit, maar in geen enkele Kruidvat filliaal kon ik de LE bewonderen. Ook ditkeer niet, maar toen ik even in de kortingsbak keek, zag ik 'm liggen: voor maar €2,50! Je moet niet weten hoe blij ik was, yay! 

♥ NYC Expert Last Nail Polish 'City Sweets' in 253 Mint Macaroon €2,99 - Al een poosje was ik op zoek naar een leuk, fris mintkleurtje: en dat is deze van NYC geworden! Ik zag 'm al op enkele beautyblogs voorbij komen samen met nog 2 andere pastelkleurtjes van de voorjaarscollectie 'City Sweets' en werdt op slag verliefd op deze pastelkleurtjes. Op nummer 1 dit mintkleurtje, maar daarnaast ook nog een roze...

♥ NYC Expert Last Nail Polish 'City Sweets' in 251 Bubblegum Pink €2,99 - Naast het mintkleurtje zitten er ook nog 2 andere pastelkleurtjes in de collectie: een lilakleur en deze, roze. De lila kleur vond ik niet zo heel erg verassend, maar dit roze kleurtje integendeel wel. Een perfect kleurtje om met het weer van nu en in de zomer te dragen, want kom op: hier wordt je toch gelijk vrolijk van? 

♥ Essence Nail Art Special Effect! Topper in 08 Night in Vegas €1,79 - Ook kocht ik een tijdje geleden deze flakie van Essence. Ik had nog nooit eerder een flakie geprobeert, dus hier was ik wel erg benieuwd naar, al helemaal omdat budgetmerk Essence er nu mee is gekomen. Ik moet zeggen: ik heb ´m al getest en ik vind het effect echt super! En dat voor €1,79. ;)

En dit waren mijn geshopte spulletjes al weer! Hier kunnen jullie de komende tijd dus zeker reviews van verwachten. Heb jij de laatste tijd nog wat leuks geshopt?