Let's Talk on Friday #9 - Favoriete winkels/merken

Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe Let's Talk on Friday! Dit is alweer de 9de keer en ook ben ik deze keer erg benieuwd welke antwoorden jullie hebben op de vraag van deze week. En zoals altijd beantwoord ík die vraag ook weer. Lees snel verder om achter de vraag van deze week te komen...


Bij welk(e) merk/winkel koop jij altijd wel wat als je er komt? Hiermee bedoel ik dus élke keer als je die winkel weer binnen komt, en íedere keer weer nieuwe, leuke dingen ziet die je gewoon móet hebben en uiteindelijk ook mee naar huis neemt. Ik heb dit ook bij een paar winkels en merken, die ik hieronder aan jullie laat zien.
1 Action - Op nummer 1 staat zeker weten de Action, omdat het er allemaal zo goedkoop is. Als ik iets leuks zie (wat ik dan misschien nooit meer gebruik) maar toch leuk vind op dat moment, koop ik het al snel, gewoon omdat het zo goedkoop is en ik het daarom niet kan laten liggen. Too bad, ik weet het! 
2 Kruidvat - Kruidvat is een winkel waar áltijd wel leuke acties zijn, en natuurlijk zijn er ook állerlei merken te vinden. Vooral van Essence en Catrice kan ik het vaak niet laten om iets mee te nemen, want ik wil al die budget producten wel proberen. 

3 H&M - En dan als laatste nog een kledingwinkel - namelijk H&M. Sinds iets langer dan een jaar (sinds maart 2011) zit hier een H&M in de buurt en ben ik er zo verslaafd van! In iedere collectie die ze uitbrengen zit wel wat leuks, en meestal is het nog niet eens zo duur.. Wel raar om te bedenken dat ik eerder bijna nooit wat leuks kon vinden bij de H&M, haha!

Naast deze 3 winkels heb ik nog wel een paar winkels/merken waar ik heel vaak kom en ik vaak ook wat meeneem (ook al was dat niet mijn bedoeling), dit is maar een gedeelte.

En, wat zijn jullie' favoriete winkels/merken waar je altijd wel wat koopt? Ik ben benieuwd!