My Favorites | New Yorker

Sorry sorry voor een tijdje niet posten, dat gaat vast de komende weken nog wel eens vaker gebeuren door school, helaas! Maar, ik heb gelukkig nog maar een 'echte' schoolweek, daarna heb ik dé proefwerkweek, en éindelijk vakantie, woohoo! Ik heb er heeel veel zin in, maar helaas is het nog even wachten voordat die eindelijk begint. Nu verder naar het artikel, want dit móet ik met jullie delen!

Oké, ik denk dat ik zojuist helemaal in love ben geworden met de zomercollectie van New Yorker. Oh em gie, wat een práchtige dingen! Dit is echt iets wat me helemaal vrolijk kan maken na zo'n lange, vermoeiende schoolweek en waar ik gelijk weer klaarwakker van wordt. Ik kan er echt niet uitgesproken over worden, want wat ik nu wel allemaal in me hoofd heb zitten.. Poeh! Maar het belangrijkste is toch wel: HEBBEN HEBBEN HEBBEN! Nu maak ik jullie zeker wel héél nieuwschierig.. Dat is maar goed ook, want kijk snelllll mee!


Ik heb bij iedere afbeelding de items die ik het leukst vind, 'benoemt' met een hartje, zodat jullie goed kunnen zien welke ik het leukst vind. Al maken die hartjes toch niet zo heel veel uit, omdat er toch veeel te veel is wat ik leuk vind, haha. 


Oké, de eerste afbeelding. Hier krijg je toch gelijk een summer feeling van? Ik in ieder geval wel. Ik vind trouwens ook dat New Yorker het echt prachtig heeft gedaan met die achtergrond van hout, ik kan gewoon niet stoppen met lachen als ik erna kijk! In ieder geval, op naar de kleding:

New Yorker heeft heel goed gespeeld met de trends voor aankomende zomer, dat zie je sowieso al goed als je alleen al naar de vrolijke kleuren, shorts en printjes kijkt. Je ziet de laatste tijd veel hemdjes met printjes en deze (links bovenaan) vind ik dan ook helemaal geweldig. Meer naar rechts toe zie je een suuuperleuke lichte blouse, met hier en daar wat donkere details, love that! Verder zie je ook nog een heel leuke short die rafelt (superleuk detail!), een klein, bruin tasje met wederom toffe print en een heel leuk jurkje met aan de bovenkant een lekker fel hempje (met mooie details op de 'mouwen', tof!) en aan de onderkant ook weer een leuke print.


De tweede afbeelding, poeh! Je ziet gelijk al veel vrolijke kleuren en ook weer veel leuke printjes. Ik vind het hemdje links onderaan (die met het hartje) heel tof, het hemdje is wit maar is toch wel heel stoer door de afbeelding erop. Heel leuk om bijvoorbeeld te combineren met zo'n short als in afbeelding 1. Verder vind ik het 'nude' tasje ook heel mooi, heel simpel, maar dat is ook wel heel fijn, omdat die dan overal bij past. De rest van de items vind ik ook wel leuk, maar niet echt dat ik denk: súúúper, dus vandaar dat ik daar geen hartje bij heb gezet, anders werden het echt teveel hartjes...


Derde afbeelding! Hier zie je vooral veel stoere kledingitems, en stiekem vind ik dat nog best leuk. Zo begint het al bij het eerste shirt, links bovenaan. Toffe kleurtjes en lekker stoer! Meestal ben ik niet zo van doodskoppen op kleding of wat dan ook, maar deze kan het wel, bij dit shirt maakt 'het' het juist af, vind ik! Daaronder zie je ook nog een heel simpel, wit shirt, maar ook deze lijkt me erg handig om bijvoorbeeld te combineren bij een short of andere broek. Dit setje zou je dan bijvoorbeeld nog wat kunnen opvrolijken door wat accessoires. De sandaaltjes en short daarnaast vind ik ook beide erg tof, de print op de sandaaltjes  vind ik het echt af maken en bij de short vind ik de kleine 'streepjes' die erop zitten ook erg tof.


Ook in de vierde afbeelding zie je weer veel stoere items, maar ook zie je wat minder stoere, meer schattige items. Ik blijf beide leuk vinden, en vooral een combinatie daarvan! Zo vind ik de 'lange' broek bijvoorbeeld erg leuk, lekker stoer! De verschillende kleurtjes in de broek vind ik zo tof, echt leuk hoe je dat simpel kunt doen met alleen bleekmiddel. De playsuit daarnaast is juist veel schattiger, lekker roze- en meisjesachtig, maar oh, wat kan ik daar ook van houden! Ook zie je hier een paar Amerikaanse vlag- items, want ook dit is nog steeds heel erg in. Ik heb al een sjaal in mijn bezit, maar die short- en bikini mogen daar ook gerust aan toegevoegd worden, geen probleem!


Een trend die je iedere zomer wel weer tegenkomt (en wat ik volgens mij ook al wel vaker heb genoemd) is de bloemetjes trend. Dit seizoen zie je het niet alleen maar op shirtjes, sieraden, blouses etc. maar ook op je broek! Lekker druk, maar oh wat staat dat vrolijk en leuk. Het is natuurlijk wel het handigst als je zo'n broek combineert met wat minder drukke items, zoals het witte shirtje links of zo'n spijkerblouse die je rechts ziet. Ook bij deze afbeelding vind ik de sandaaltjes (slippers) weer erg leuk, lekker zomers! Het kanten (volgens mij is dat het, of het is gewoon het 'printje') rokje vind ik ook erg leuk, maar ik denk dat ik die aan de andere kant ook al snel voorbij zou lopen in een winkel. Waarom? Tja...


Afbeelding nummertje zes alweer! Zo'n maxidress is ook altijd nog leuk voor in de zomer, maar ik vind het niet zo bij mij passen. Ik vind het super om bij anderen te zien, maar ik vind het nog niet helemaal mij. De top links boven vind ik wel erg tof, die foto straalt zo'n happy feeling gevoel uit, daar wordt je toch helemaal blij van?! Ook bij deze afbeelding vind ik de sandaaltjes weer erg tof, jammer dat ik eigenlijk al wel genoeg heb...


Aaah, zo'n asymmetrische rok staat nog steeds heel hoog aan mijn wishlist, ik wil 'm zo graag een keer passen! Als ik weer eens in de New Yorker ben ga ik dat heel snel doen, want ik ben heel benieuwd hoe zoiets mij staat. Deze kleur vind ik ook helemaal te gek, love it! Ook het zwarte hempje links vind ik erg leuk, ook vooral in combinatie met de ketting. De oorbellen en short vind ik ook erg leuk (en mooie kleuren!) maar omdat ik al zoveel had, heb ik deze geen hartje gegeven. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik ze heel mooi vind!

En dat waren ze alweer, mijn favorieten! Het zijn echt véél te veel, maar ik wil er binnenkort echt even een kijkje nemen om de items in real life te zien. Ik kan niet wachten! Favorieten die ik écht heel graag wil hebben zijn het hemdje- en blouse uit afbeelding 1, de Amerikaanse vlag short uit afbeelding vier, de lichtste bloemetjes broek uit afbeelding vijf en de asymmetrische rok (als ie leuk staat!) uit afbeelding zeven. Nu kom je ook al op zo'n €111,75 (veeel te veel helaas!), dus dat word nog flink kiezen, ugh...

Welke items van de zommercollectie van New Yorker vind jij het leukst? En heb jij al zomerkleding gekocht of heb je nog veel liggen? Of, ga je dat misschien nog doen?