My Current Wishlist


De zon laat zich nog steeds niet veel zien, maar toch zijn er nog genoeg zomer items te zien/vinden in winkels en webshops. Gelukkig maar, want we blijven hopen, toch?! En anders heb je misschien geluk dat je nog op vakantie gaat, naar een plek waar het warmer is. Zoals ik (woohoo!), ik ga dit jaar nog op vakantie naar Frankrijk en daar heb ik zó veel zin in. Eindelijk een keer uit Nederland, waar het (hopelijk) een stuk lekkerder weer is. We verblijven ook ongeveer 5 à 6 dagen in Parijs en dat wordt mijn allereerste keer (!!), als ik er nu aan denk verschijnt de big smile al op m'n gezicht. Er zijn een paar dingen die ik wel graag wil hebben, voordat ik op vakantie ga en voor als ik in Frankrijk ben. Kijk/lees maar snel verder op de volgende pagina als je die items wilt zien...1) H&M Jeans €9,95 2) H&M Short €12,95 3) Skin79 BB Cream Hot Orange €20,49 4) H&M Short €7,95 5) H&M Blouse €14,95 6) Mango Ombre Top €9,95 7) Haarshop.nl Tangle Teezer 8) China Glaze Splish Splash €5,95 9) China Glaze Sun-Kissed €5,95 10) China Glaze Love's a Beach €5,95 11) China Glaze I'm with the lifeguard €5,95 

Mijn wishlist! Toen ik een kijkje nam op de H&M site zag ik veel leuke items in de sale, dus die moesten natuurlijk even in m'n wishlist. Ik wil het liefst voor de zomer nog wat leuke shorts en nummer 2 & 4 zijn daar perfect voor. De ombre top van Mango (nummer 6) heb ik al een tijdje op het oog, en ik vind 'm zo tof! Helaas is hier geen V&D in de buurt die Mango kleding verkoopt, en op de webshop is de top alleen verkrijgbaar in XL, balen!

 De BB Cream van Skin79 lijkt me zo fijn, ik heb er eigenlijk alleen nog maar positieve reviews over gelezen en daarom zou ik 'm wel heel graag willen proberen. Over de tangle teezer heb ik ook al veel goeds over gelezen. Stiekem staat ie' ook niet meer op mijn wishlist, maar heb ik 'm al besteld! Ik heb de kam nog niet binnen gekregen, maar als ik dat wel heb komt er natuurlijk een artikel over met daarin wat ik er van vind. De neon lakjes van China Glaze vind ik ten slotte ook allemaal erg tof, lekker fel, perfect voor de zomer!

Wat staat er momenteel op jullie wishlist?