OOTD: Ombre Short

Vandaag heb ik weer een nieuwe OOTD voor jullie! Laatst konden jullie al zien dat ik met bleekmiddel mijn neon roze short licht maakte met een ombre overgang, en het leek me wel handig om de short ook aan te doen in een outfit of the day, zodat jullie net wat beter kunnen zien hoe de short er nu uitziet in het 'echt; . Ik ben zelf heel erg blij met het resultaat van de short en ben dan van plan om 'm de komende tijd veel te dragen.


Ik combineerde de short met een zwart spijkerjasje die ik uit mijn kast haalde, helemaal vergeten dat ik die nog had! Ondanks dat ie' zo zwaar is, vind ik het wel een heel leuk jasje die ook best goed combineerde bij de short. Daarnaast had ik ook mijn geliefde bruine schoenen weer aan en een van mijn nieuwe aanwinsten, de neon roze armband van H&M! Ten slotte droeg ik ook nog mijn geliefde uilenketting van Topvintage. Ik ben van mening dat een korte ketting leuker stond bij deze outfit, maar omdat ik deze niet heb, ben ik voor de uilenketting gegaan. Want, zonder ketting was ook alles zo kaal. Een neon ketting zou ook wel heel leuk zijn geweest.

De armband kocht ik ook samen met de short, want ze passen zo goed bij elkaar! Je ziet het neon roze niet zo heel veel meer in de short, maar toch nog wel een beetje gelukkig. Het zwarte hempje komt trouwens van de H&M, die zie je volgens mij in elke OOTD van mij wel verschijnen, haha ;-)


Ik vind de combinatie van de ombre shorts met het spijkerjasje best leuk, maar natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties mee te verzinnen! Dus, kom maar op! Zelf moet ik er nog even over nadenken, dus hulp van jullie is altijd goed ;-)

Draag jij wel eens shorts? En hoe zou jij zo'n ombre short combineren? En ten slotte: vind jij wel eens iets in je kast terug waarvan je vergeten was dat je het had, maar wat je toch wel een heel kledingstuk vind?