DUO Boots combineert stijl en comfort!


Er zijn nooit webshops genoeg, dus vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een hele leuke schoenen webshop: DUO Boots! Het is niet zomaar een schoenen webshop, DUO Boots is namelijk een heel handige webshop voor het vinden van je perfecte maat schoen. Je vind schoenen namelijk in verschillende wijdtematen die ook nog eens lekker zitten. Voor ieder wat wils! Klik snel verder op de volgende pagina om meer over deze webshop te weten te komen...


Schoenen zijn om op te lopen. Dat vergeten we als vrouwen soms, verblindt door het verleidende silhouette van een designerschoen met stilettohak. Het juiste paar schoenen kan een outfit helemaal afmaken, maar we mogen natuurlijk niet vergeten dat onze voetjes idealerwijs net zoveel van de schoenen moeten houden als wij. Daarom is het fijn als je nieuwe paar pumps behalve er stijlvol uit te zien, ook lekker zitten, en is het dus een goede zaak dat er merken bestaan zoals DUO Boots. Bij DUO is comfort namelijk net zo’n hoge prioriteit als stijl. Bovendien maken ze het voor alle vrouwen makkelijk om schoenen te vinden die perfect passen, aangezien alle modellen verkrijgbaar zijn in verschillende wijdtematen. Voor meiden die soms moeite hebben met het vinden van goed passende schoenen omdat ze ofwel vrij brede, of vrij smalle voeten hebben,  is dit dus een ideale oplossing. De webwinkel is bovendien erg overzichtelijk, aangezien je kunt zoeken op productgroep, schoenmaat, wijdtemaat, hakhoogte en kleur. Ook vind je er een instructievideo die uitlegt hoe je je voeten en kuiten zelf nauwkeurig kunt opmeten zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt, wat wel fijn is natuurlijk als je schoenen online bestelt. DUO biedt gratis bezorging in heel Europa, en alle schoenen mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden.




Hieronder zie je een greep uit de nieuwe collectie van DUO. Zoals je kunt zien zijn de schoenen en laarzen vrouwelijk en trendy, en bestaat uit elegante enkellaarsjes en sexy knielaarzen, maar ook meer casual stijlen. 


Hieronder laat ik een paar schoenen zien uit de webshop die me wel erg aanspreken: 





  • Belice blauwe kniehoge laars met stiletto hak - €265,-
  • Grayson zwarte sùede enkellaarsje met Cubaanse hak - €140,-  
  • Kensington paarse sùede met slangenprint-textuur -  €95,- 
  • Bloom zwart sùede loafer - €115,-
  • Ginger Mary Jane zwart en luipaardprint sùede - €120,-
  • Dietrich plateaupump met ruches van sùede - €150,- 

Zoals je kan zien zijn de prijzen van DUO Boots wel aardig duur, maar als je eens een kijkje neemt op de webshop, zie je dat je niet verkeerd zit. Als je een schoenmaat hebt die best lastig is, raad ik je zeker aan om even te kijken op de webshop, maar ook voor alle anderen die naar leuke schoenen zoeken die ook nog eens heel lekker zitten.


Als laatst heeft DUO ook nog een heel groot voordeel qua bestellen, ze hebben namelijk gratis wereldwijde bezorging, hoe vet is dat!?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de webshop, neem dan snel een kijkje op DUO Boots! Wat vinden jullie van deze webshop? 


Advertorial