Bestelling Meiden Domein


Nog voordat ik op vakantie ging, deed ik een bestelling op Meiden Domein. Net één dag voordat ik op vakantie ging, kreeg ik mijn bestelling binnen en daarom heb ik nog geen tijd gehad om er een artikel over te schrijven. Maar, nu wel! Het zijn niet heel veel dingetjes, maar ik vind het toch wel de moeite waard om te laten zien. Lees maar snel verder op de volgende pagina!



Op MeidenDomein.nl vind je eigenlijk altijd wel goede deals, maar bloggers kunnen nog meer van deze deals profiteren door de 'speciale' blogger-deals. Klik hier om daar meer over te lezen. Aangezien ik altijd al nagelwielen wilde hebben, leek het me een goede deal om een bestelling te doen aangezien je bij ieder Safari lakje dat je bestelde een gratis nagelwiel kreeg. Daarnaast kreeg je bij een fimo mesje (ter waarde van €0,95!) ook nog 3 gratis fimo staafjes, dus dat wilde ik natuurlijk ook wel even proberen...


Een Safari lakje wilde ik altijd al hebben, omdat ik er heel erg benieuwd naar was, en nu heb ik er eindelijk een (of eigenlijk: twee)! Ik bestelde twee glitterlakjes (een bronzen en groene kleur), want deze kun je overal wel bij combineren. Ze zijn beide doorschijnend, de lakjes zijn dan ook vooral bedoeld als topcoat, om óver een ander lakje te dragen. Ik vind de potjes heel schattig, het zebra printje (wat ook wel echt bekend staat om Safari) vind ik echt heel erg leuk. Er zit 12 ml in beide potjes, heel veel! Bijvoorbeeld vergeleken met Catrice, want daar zit maar liefst 10 ml in. De lakjes hebben trouwens geen namen, ze heten heel simpel 'brons' en 'groen' op de webshop. Deze lakjes kostten me per stuk €1, echt een koopje dus!


Dan nu de swatches! Natuurlijk gelijk even op mijn nagelwiel geprobeerd ^^. In het midden zie je de kleuren zonder een lak eronder, en daarnaast zie je de lakjes met een zwarte lak eronder. Zoals je ziet is het met een (zwarte) lak eronder veel mooier (vind ik dan) dan met niets eronder. Het is met een glitterlak wel altijd heel vervelend om het er weer af te halen, dus topcoat is sowieso wel een must (dat gaat dan toch net even wát makkelijker).


Ik zei het net ook al, maar wat ben ik blij dat ik eindelijk nagelwielen heb! Dat gaat soms toch net even wat makkelijker met swatches (wees maar niet bang dat jullie nooit meer swatches op mijn 'echte' nagels zien hoor, haha) ;-). Of als ik bijvoorbeeld een nail-art wil maken, maar het eerst even wil oefenen, dan kan dat mooi met zo'n nagelwiel! Voor de twee nagelwielen hoefde ik niets te betalen, ik kreeg ze gratis bij de twee Safari lakjes. Maar, ook op de site hoef je er bijna niets voor te betalen: maar €1 per stuk!


En dan als laatste, het fimo mesje met de fimo staafjes! Het fimo mesje was in de aanbieding voor €0,95 en daarbij kreeg je gratis drie fimo staafjes, hoe leuk! Ik heb al wel een keer eerder fimo schijfjes gehad, maar nog nooit fimo staafjes. Dus nu kan ik de staafjes ook zelf snijden ;-).


Van de fimo staafjes heb ik een paars strikje, een groen hartje en een water meloen staafje. Ik vind alle drie de staafjes heel erg schattig en ik ben er zeker al even mee aan de slag geweest!


In het begin is het wat moeilijk om te zien hoe dun/dik je de staafjes moet snijden, maar na het tijdje heb je het wel door. Nu hoef je ze alleen nog maar met wat topcoat op je nagels te zetten en het te laten drogen! Hoe dunner je de schijfjes hebt gesneden, hoe beter. Als je ze te dik hebt gesneden, is de kans groot dat je er mee blijft haken en het schijfje er dan vanaf gaat, en dat zou zonde zijn.

En dat was mijn bestelling bij Meiden Domein! Neem zeker even een kijkje op de webshop voor nog meer leuke deals en als blogger raad ik je ook zeker aan om je aan te melden voor de blogger-deals, maar daarvoor moet je wel eerst een paar regeltjes lezen (en er mee akkoord gaan natuurlijk). Ik ben heel erg blij met mijn aankopen, ik bestelde het trouwens op 1 augustus en, 2 dagen later, op 3 augustus, kwam mijn bestelling aan. Best snel dus! De verzendkosten zijn €2,50.

Kende jij de webshop Meiden Domein al of heb je er misschien al eens wat besteld?