Quick Tip: kwastenset van Action


Een tijdje gelden alweer was ik weer eens bij de Action, en zag dat het beauty assortiment wat groter was. Naast stripers verkoopt Action nu ook kleine kwasten setjes, voor een heel klein prijsje!Hierboven zie je de kwasten die in het setje zitten als je 'm koopt, en, zoals je al ziet, geen goede kwaliteit! De laatste kwasten zien er nog wel goed uit, maar de kwasten met de haren eraan zien er echt bagger uit en ook zie je dat de haren helemaal uitsteken. Bah, dat willen we niet hebben! Maarrrrr, de kwasten hoef je natuurlijk helemaal niet te gebruiken! Je haalt ze er gewoon uit en doet er vervolgens je eigen (fijne) kwasten in.


De verpakking van de kwastenset vind ik zelf niet zo heel erg mooi, maar als je je favoriete kwasten er in kunt doen en het zo gemakkelijk kunt meenemen (bijvoorbeeld voor op vakantie) is zoiets helemaal niet verkeerd. Ik heb dit dit setje bijvoorbeeld ook mee genomen op vakantie en dat ging heel goed. Dit setje neemt heel weinig in, maar toch zitten er 8 - 10 kwasten in, zo handig!

Dit setje kun je nu nog halen bij de Action voor ong. €2. Er zijn ook nog een paar andere prints verkrijgbaar, maar deze vond ik daar toch het leukste van. Ook voor logeren of als je een dagje (of een paar dagen) niet thuis bent, is zoiets zo handig!

Hoe nemen jullie je kwasten mee op vakantie of als je een paar dagen weg bent?