H&M herfst/winter - bij m'n favorieten


Gisteren kwam de H&M catalogus weer binnen! Ik nam natuurlijk gelijk even een kijkje, want ik ben altijd wel benieuwd met wat voor nieuwe dingen H&M nu weer komt. Ik zag o.a. de galaxy print en nog meet aztec print, yay! Ik maakte een 'kleine' wishlist van dingen die ik wel héél erg leuk vind...

1) Trui €29,95 - Zo'n 'witte' trui staat al een tijdje op m'n wishlist! Naast dat zo'n trui heel erg warm is, vind ik de details op de trui ook erg mooi. De vormen die in de trui staan vind ik echt een winters gevoel geven en ook de knopen op een van de schouders vind ik erg leuk. 

2) Parka €59,95 - Deze parka zag ik laatst al bij Janine, en ik vind 'm zo leuk! Aangezien ik nog dringend op zoek ben naar een leuke/warme winterjas voor deze winter, lijkt me deze wel heel geschikt en is ie ook nog eens niet heel duur. Ik heb 'm al gepast in de winkel, maar helaas was ie daar alleen maar in te grote maten, dus ik heb niet echt goed kunnen zien hoe het staat...

3) Aztec vest €29,95 - Dit is zo'n leuk, vrolijk vest! En daarnaast ziet ie' er ook heel erg warm uit, dus dat is ook wel een pluspuntje. Beetje jammer van de prijs voor een vest, maar wie weet komt ie nog in de sale?! 

4 & 5) Galaxy rok €14,95 Broek €24,95 - OMFGG! Galaxy items bij de H&M! Deze rok- en broek vind ik beide echt heel erg leuk, maar ik heb geen idee hoe zoiets me staat, dus dat wordt eerst nog even passen ^^. Ik vind ze in ieder geval super, dus ik ben benieuwd! 

En tot zover mijn favorieten/wishlist, wat staat er bij jou op dit moment op je favorieten lijstje/wishlist? Ik ben benieuwd!