Wishes voor Sinterklaas!

Jaaa, Sinterklaas is al een tijdje in het land! 5 december, pakjesavond, komt steeds dichterbij, dus het werd wel tijd om een wishlist te maken... Aangezien wij het deze zaterdag al vieren (doordeweeks kan onze familie het niet vieren, omdat we het met de héle familie vieren incl. ooms, tantes, nichtjes, neefjes enz.) moest ik wel snel mijn verlanglijstje op sturen, en dit is 'm dan uiteindelijk geworden!


Lady GaGa Fame parfum: Douglas €27 - Het parfum zit wel wat boven het budget (€15), maar deze staat al een tijdje op m'n wishlist en ik besloot om 'm er toch maar bij te doen. Alleen de verpakking vind ik al geweldig, maar ook heb ik 'm al geroken en ik vind 'm echt heerlijk!

Moleskine Style Journal stijlboek: Bol.com €19,50 - Hier ben ik zo benieuwd naar! Al meerdere bloggers hebben hier over geschreven, en het lijkt me een heel leuk, maar ook handig boekje. Er staan van alles in over fashion en daarnaast kun je er ook heel veel zelf in schrijven.

The Hunger Games deel 2, Vlammen: Bol.com €12,50 - Ik vind The Hunger Games helemaal geweldig, dus logisch dat ik er een boek van vraag! Meestal ben ik niet zo van de boeken kopen (want ja: je kunt ze ook gewoon in de boek lenen) maar bij The Hunger Games is het een uitzondering. Het eerste deel blijf ik maar lezen, ik krijg er geen genoeg van! En nu vraag ik deel twee...

Miranda hart DVD serie 1: Bol.com €17,99 - Ah, ik kan geen genoeg van Miranda Hart krijgen! Vroeger was dit weleens op TV, maar nu zie ik het eigenlijk nooit meer.. Ik lach me altijd dood om haar, dus het lijkt me heel leuk om een DVD van haar te krijgen voor Sinterklaas!

ELF Christmas Box €10 - Ook al is het een ''Kerst'' box en komen er waarschijnlijk nog €6 aan verzendkosten overheen, wat een leuk initiatief van ELF! Het is zeker dat ik dit nooit krijg voor Sinterklaas, maar toch vind ik de Christmas box er superleuk uit zien en wil ik 'm ook even met jullie delen ;)

Miss Lipgloss goodie box 2 €34,95 (incl. verzendkosten) - Hebben jullie Cynthia's filmpje gisteren gezien? Zo niet, kijk 'm dan zeker even terug! Hierin laat ze de tweede goodie box die ze lanceert zien, met allerlei toffe producten erin. Dit lijkt me heeel erg leuk om te krijgen, dan niet voor Sinterklaas maar bijvoorbeeld voor Kerst, of wie weet koop ik 'm zelf wel?! De producten die er in zitten zijn in ieder geval veel meer waard dan dat je er voor betaald, echt een super deal!

En dit was mijn wishlist voor Sinterklaas! Wat staat er op jouw verlanglijstje? Ik ben benieuwd! 

Alvast een hele fijne pakjesavond gewenst! *ook al duurt het nog even, hihi*