Vijf random loves

Dit zag ik ook op een paar andere blogs, en het leek mij ook erg leuk om te doen. Vijf dingen die ik op dit moment heel erg leuk vind en waar ik dus van hou. Kijk maar mee!


Een - vlechten! De laatste tijd draag ik zó vaak een vlecht. Ik denk dat het komt door Meredith (Stilababe09 op YouTube), zij draagt ook heel vaak een vlecht en die houdt ze 's nachts ook altijd in waardoor ze de volgende dag met een 'wavy' kapsel wakker word. Dit wilde ik ook wel eens proberen, en sindsdien heb ik heel vaak met zo'n wavy kapsel op school rondgelopen, haha. Maar gewoon een vlecht vind ik ook mooi. En daarnaast is het op een 'bad hair day' ook heel geschikt, de vlecht zit er zo in en je ziet er niets meer van!


Twee - de Honger spelen! Oftewel the Hunger Games, wat ik liever zeg. De film heb ik inmiddels al meer dan vijf keer gezien en ik ben momenteel ook druk bezig met de boeken. Normaal koop ik nooit boeken, want je kunt ze gewoon bij de bibliotheek halen, maar deze boeken van the Hunger Games móét je gewoon in huis hebben. Deel een heb ik in de zomervakantie ook wel iets van drie keer gelezen, de boeken vervelen gewoon niet! Zelf heb ik deel twee en deel drie in huis, nu alleen deel een nog ;). Ik kan niet wachten (ik heb het ook al vaker gezegd, sorry haha ^^) totdat de films van deel twee en deel drie uitkomen! Maar dat duurt helaas nog even. :(


Drie - yay, pantoffels! Ze zitten gewoon heerlijk en zijn ook nog eens heel warm. Perfect voor in de winter, je voeten krijgen het er echt nooit koud in. Maar daar kunnen jullie vast over mee praten ^^. Deze komen van de Primark, met aan beide kanten ook nog een strikje, maar die zie je op de foto niet.


Vier - glitter! Ik weet het, december is voorbij en daarbij ook de feestdagen, maar toch blijf ik van glitter houden. Deze ballerina's kocht ik voor het school gala (geen hakken, ik vond geen goede bij mijn jurkje en daarnaast ben ik ook niet zo'n ster met het lopen erop, haha) en ook met Kerst heb ik ze gedragen. Maar met glitter bedoel ik ook glitter lakjes, want die vind ik ook nog steeds mooi om te dragen!

Vijf - Stylight, dit vind ik zo leuk! Er komt binnenkort nog een artikel over, maar neem alvast even een kijkje. Stylight heeft ook een Nederlandse blog, waar je de nieuwste trends kunt vinden enzovoort en daarnaast ook deze site, waar je allemaal leuke kledingstukken kunt liken en je ook collage's en boards kunt maken. Heel erg leuk om te doen en de meeste dingen die er op staan zijn helemaal mijn smaak, luv it

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Ik ben benieuwd wat jullie van zo'n artikel vinden! Laat maar achter in de comments ;) 

Wat zijn jouw random 'loves' op dit moment?