Budgettip: Action Caviar Nails setje

Vandaag heb ik een hele leuke budgettip voor jullie! Jullie zijn nu vast allemaal al bekend met de kaviaar trend op je nagels - sterker nog, de liquid sand en fluffy nagels nemen de trend alweer over. Ik wilde dit ook heel graag proberen, maar ik zag alleen maar de duurdere merken ermee komen. Jammer, totdat ik een schattig setje bij de Action zag liggen. En guess what: het was een caviar nails setje! Die moest ik natuurlijk even meenemen, en al helemaal voor de prijs: €0,79. Huh, wat? Dit moest ik natuurlijk even testen en met jullie delen.

Er waren twee setjes, een met zwarte kaviaar balletjes en een met gekleurde balletjes. Ik koos voor de laatste, omdat ik niet zo van de zwarte nagels ben. Voor slechts €0,79 zit er in het setje een zwarte nagellak, het lakje met de kaviaar balletjes, en een topcoat. Er zit dan ook niet zoveel in de lakjes, namelijk 3,6 ml. Toch vind ik dit nog veel voor de prijs. Ik vroeg me af waarom er een topcoat bij zat, aangezien de balletjes verkleuren als je er met een topcoat overheen gaat. Maar, daar kwam ik al snel achter toen ik op de achterkant keek. Je moet eerst de zwarte nagellak aanbrengen (natuurlijk eerst basecoat), daarna de topcoat, en vervolgens kun je de balletjes over je nagels verspreiden.

Er zijn dus twee setjes. De zwarte nagellak en de topcoat zitten er bij beide in, het verschil zit 'm in het lakje met de kaviaar balletjes. De lakjes hebben geen namen.

Dit was de tweede keer dat ik het probeerde, dus vandaar dat ik naast de zwarte lak ook andere lakjes gebruikte. Ik ging voor vrolijke kleuren, want daar hou ik van. De zwarte lak (die dus in het setje zit) dekt trouwens al in één laagje (!).

Nu hoef je alleen nog maar de kaviaar balletjes er over te strooien, ze wat aan te drukken op je nagel en klaar ben je! Er komen wel een boel balletjes naast, dus het is wel belangrijk dat je er iets onder legt. Een dienblad of een papier bijvoorbeeld, zodat je als je klaar bent die balletjes weer in het potje kunt doen. Wel een prutwerkje, maar als je eenmaal klaar bent kun je wel heel blij zijn met het resultaat, ik vind het in ieder geval heel leuk! Wel anders en het voelt nogal raar, maar ook wel mooi...

...en al helemaal als je van dichtbij foto's maakt! Met zowel mijn iPod en camera kreeg ik een heel mooi 'bokeh' effect op mijn nagels, hoe vet?! Zo zie je de kleuren van de balletjes ook heel goed. Net alsof je de kerstboom niet hebt versierd met lichtjes, maar je nagels.

Ik vind dit setje zeker een aanrader. Als je kaviaar nagels leuk vind of je het lijkt het leuk om uit te proberen, raad ik je zeker aan om even naar de Action te gaan. Want, dit setje kan je toch niet laten liggen voor €0,79?

Hebben jullie al eens kaviaar nagellak geprobeerd?