Musthaves voor de lente!



De zonnestralen schijnen door je raam naar binnen en de lentekriebels voel je spontaan in je buik. Het is maart en eindelijk lijkt er een einde te komen aan de kou! De winterkleding kan in de kast en er kunnen weer fleurige kleurtjes op je nagels. Ben je op zoek naar een nieuwe outfit om je kledingkast lente klaar én trendy te maken? Bestel deze dan met de kortingscode van Wehkamp en steel de show!

 Maar ook als je op zoek bent naar een leuke nagellak in een van de vrolijke modekleurtjes of als je na de winter nu wel weer toe bent aan wat lichtere make-up tinten dan zit je bij Wehkamp goed. Naast dat je hier namelijk een volledige outfit scoort is er ook volop make-up verkrijgbaar. Populaire merken als Revlon, Max Factor en Ciaté zijn hier allemaal te koop. Kijk je ogen uit in de online winkel en laat je ook inspireren door de nieuwste trendy looks op de website.

Maak een mooie, lichte look voor een zonnige dag en gebruik een BB-cream van Nivea,  een blusher van Max Factor, een oogschaduw van Revlon en een mooie lipgloss INK by Dennis Knudsen. Maak het geheel af met een op je outfit afgestemde nagellak en begin aan de dag!

Mocht je tussen de outfits van Wehkamp niets vinden wat in je garderobe past, misschien dat Vimodos dan wel leuke items heeft. Bij deze webshop vind je de nieuwste trends uit de modewereld direct online. Zo weet je gelijk dat je de laatste mode aanschaft als je besluit te bestellen bij deze webshop. Bekijk het assortiment en check ook zeker alle leuke combinaties die de modellen dragen op de verschillende foto’s.


Laat je inspireren door de verschillende looks die je wellicht voor bij hebt zien komen op internet en stel in de webshop je eigen look samen. Ben je dol op zachte kleuren en lieflijke jurkjes? Dan is de mode dit jaar perfect voor jou. Kleuren die geïnspireerd zijn door allerlei snoep en nougat, jurkjes met mooie lijnen en veel lieve accessoires staan centraal in de mode. Gelukkig vind je ook veel verschillende items in de webshop die aan deze trendeisen voldoen.

Ben je meer het stoere type? Dan is dit seizoen ook heel erg geschikt voor jou. Leer is namelijk helemaal terug in het modebeeld. Combineer een leren jasje met een broek met een stoere grafische print en je bent klaar voor de dag!

Heb je een outfit bij elkaar gezocht die helemaal bij jou past? Reken dan af en maak gebruik van de Vimodos korting. Zo heb je niet alleen binnen de kortste keren een leuke outfit in huis maar bespaar je ook nog eens op de aanschaf. Laat die lente maar komen!

Wat vind jij van de musthaves voor de lente?
Gastartikel