New in: iPod hoesjes

Een tijd geleden zagen jullie dat ik twee iPod hoesjes had besteld op Mini in the box. Het zou zo'n 10 - 20 dagen duren voordat ik ze binnen had omdat ze uit China kwamen - maar nu zijn ze eindelijk binnen! En ik wil ze natuurlijk wel even aan jullie laten zien.

Ik liep al vanaf april (toen ik mijn iPod kocht) met hetzelfde hoesje rond, dus je begrijpt wel dat ik daar zat  van werd. Ik zocht naar een paar leuke webshops die iPod hoesjes bestelden, en toen kwam  ik terecht bij Mini in the box. Wel een Chinese site, maar ze verzenden overal naartoe en de verzendkosten zijn ook nog eens gratis. Ik bestelde deze twee hoesjes: een hardcase hoesje met Amerikaanse vlag print en een rood siliconen hoesje die lijkt op een casette bandje. Ik had wel een roze casettebandhoesje besteld, maar rood vind ik ook niet zo erg. Dit vind ik ook wel een mooie kleur!

Ik begin met het hoesje waar ik het meest blij mee ben: die met de Amerikaanse vlag. Ik dacht altijd  dat de leuke hoesjes voor de iPhone waren, maar op Mini in the box vind je ook hele leuke hoesjes voor je iPod. Dit hoesje lijkt 'vies', en dat vind ik er heel leuk aan. Het heeft wel wat! Dit hoesje kun je kopen voor €2,57, geen geld voor zo'n mooi hoesje toch?

Dan  het tweede hoesje die ik bestelde, dit rode siliconen hoesje die op een casettebandje lijkt. Er ging iets niet helemaal goed met de kleur, maar deze kleur vind ik ook wel erg tof. Doordat de rand zo dik is, lijkt net net alsof ik een iPhone heb, wel grappig om te zien. Wel vervelend aan dit hoesje is dat er aan de onderkant geen opening zit, waar je de oplader in kunt doen. Dus iedere keer als ik mijn iPod wil opladen, moet ik eraf halen. Dit hoesje kun je kopen voor €2,93, ook geen geld dus.

Ik ben heel blij met mijn twee nieuwe hoesjes.  Nu kan ik ook afwisselen met de drie hoesjes die ik heb, veel leuker dan steeds maar het zelfde hoesje om je iPod te hebben vind ik.

Wat vind je van mijn geshopte iPod hoesjes en wat voor hoesje heb jij om je mobiel? Ik ben benieuwd!