Primark voorjaarscollectie '13!

Het vriest nog steeds, maar hier worden we wel blij van, toch? We moesten er even op wachten, maar hier is dan de voorjaarscollectie van Primark. Ik heb de leukste items er uitgezocht en die in een collage gezet. De hartjes geven aan welke items ik het Ć”llerleukste vind, vooral de shorts vind ik super. Ik ga in de meivakantie voor de tweede keer naar de Primark en ik heb er nu al onwijs zin in! Ik ga vooral op zoek naar zomerse items, en dan vooral naar shorts, want die heb ik echt te weinig. Wat Primark zegt over de voorjaarscollectie van dit jaar:

'De voorjaarscollectie 2013 van Primark grijpt terug op vervlogen tijden en gaat tientallen jaren terug in het verleden. Verschillende trends van vroeger versmelten of worden met elkaar gecombineerd in een mix van stoffen en stijlen.'

Ik vind de collectie in ieder geval heel leuk, lekker vrolijk en mooie zomerse kleuren, ik word er helemaal blij van! Ik vind het wel grappig om te zien dat de ombre trui met studs op de schouders duidelijk is gekopieĆ«rd van de Zara. Ik hoop dat ik in de meivakantie een paar van deze leuke shorts kan scoren, ik vind ze er allemaal super uitzien en ze zijn ook niet heel duur. 

Wat vind jij van de voorjaarscollectie van Primark?