Sneak Peek of My Life #12

Het is alweer drie weken geleden dat ik een Sneak Peek of My Life plaatste, dus daar is het weer tijd voor! Afgelopen drie week heb ik niet veel bijzonders gedaan, het bestond vooral uit school, weekend, school, weekend, en dan nog bloggen tussendoor. Ik ben wel naar de stad geweest en een highwaisted short gekocht waar ik heel blij mee ben. Verder heb ik ook de de Maltesers Shake'n'Snack geprobeerd en al een nail-art voor Pasen gemaakt. Kijk maar mee op de volgende pagina!

Gewonnen ketting binnen van Sieradenkistje! Gewonnen op 'Love Your Life', nog bedankt Charile! Ik combineerde 'm gelijk bij mijn 'kruis' top. 

Ik draag al een tijdje vrolijke lentekleuren, zoals dit leuke mintkleurtje. Hopelijk word het zo sneller warmer weer, want het schiet zo echt niet op jammer genoeg :( Maargoed, mint kleurtjes kunnen altijd en omdat ik het alleen zo saai vond, combineerde ik het met glitters. 

Nog een 'nail-art', hier maakte ik na een lange tijd weer eens 'ombre' nagels. Dit kun je heel gemakkelijk maken met een sponsje. Ook hier nog wat glitters over en het ziet er heel tof uit (vind ik).

Neee, er lag weer sneeuw! Ik was er toen al zat van, en nu al helemaal. Bah, ga weg en geef ons de zon!

Ik maakte cake pops met mijn broertje, heel gezellig en het was ook nog eens heel lekker!

Na het winkelen hadden mijn moeder en ik wel honger gekregen, dus besloot ik bij de La Place voor een panini gezond te gaan. 

Ik moest mijn nieuwe highwaisted short natuurlijk gelijk de volgende dag aan: hier een eerste outfit. Gecombineerd met een mouwloze blouse, statement ketting en een zwart vestje. Natuurlijk een panty omdat het nog hartstikke koud is en All Stars. 

Hmm, hier was ik zo benieuwd naar en het is zo lekker! Te koop bij de Albert Heijn.

Simpele outfit op een vrijdag, ik besloot mijn aztec top weer eens aan te doen. Die komt trouwens van de Bershka, de ketting van Sieradenkistje, de broek van H&M en de schoenen zijn van S. Oliver.

Ik besloot al bezig te gaan met een nail-art voor Pasen, beter te vroeg dan te laat. Dit is het resultaat, er komt binnenkort een artikel over!

Nieuwe lay-out online op IHBF, ik ben er nog steeds heel blij mee!

Paas nail-art! Het artikel kon je afgelopen vrijdag lezen.

Sneeuw blijft hatelijk.. Maar toch lijkt het zo wel mooi bij het water!

Outfit met een nieuwe top! Komt van de H&M.

Gelijk mijn nieuwe stripers van MAX (Action) gebruikt, voor een schattige nail-art.

En dit waren de foto's. Ik heb ook nog een vraagje, ik ben namelijk benieuwd wat jullie fijner vinden. Twee foto's naast elkaar (zoals ik eerst altijd deed, bijvoorbeeld in deze sneak peek) of foto voor foto, zoals ik in dit artikel heb gedaan? Ik vind persoonlijk de twee foto's naast elkaar het mooist (en het overzichtelijkst), maar ik wilde dit ook eens proberen. Wat vinden jullie fijner? En hebben jullie de afgelopen tijd nog wat leuks gedaan?