PERSOONLIJK: Mijn birthday wishes

Aangezien ik bijna jarig ben (22 april) besloot ik om een birthday wishlist te maken. Zoals ieder jaar vraag ik vooral geld zodat ik dat op de bank kan zetten of kan uitgeven aan iets 'groots', zoals dat vorig jaar mijn iPod was. Daarnaast nog wat andere 'wishes' die ik wel graag wil hebben.

Ik wil al heel lang een eigen laptop, en deze staat eigenlijk al sinds groep 8 op mijn wishlist. Hier moet ik eerst wel lang voor sparen en dat kan ik gewoon niet, haha! Dus ik bewaar wat geld wat ik krijg op mijn verjaardag en dan zet ik iedere maand wat geld van mijn kleedgeld op mijn spaarrekening, voor mijn laptop. Het zal dus nog wel even duren voordat ik een eigen laptop heb, maar het meeste geld wat ik krijg voor mijn verjaardag wil ik hier wel voor gebruiken. De laptop die je in de collage zit is een van Toshiba, ik heb niet zo veel verstand van laptops dus als je een aanrader hebt, laat die dan vooral achter in de comments! Oh en ik doe niet aan Apple , dat vind ik veel te duur...

Als beautyliefhebber ben ik heel erg benieuwd naar het nieuwe 'Beauty' boek (€14,95) van Cynthia, die sinds twee dagen te koop is. Ik zou het dan ook heel gaaf vinden om deze te hebben, het lijkt me een heel leuk en handig boek om in huis te hebben.

Ed Sheeran vind ik echt een geweldige zanger en zijn nieuwste album 'Plus' moet ik echt in huis hebben. Van veel artiesten hoef ik niet perse de CD in huis te hebben, maar dat is bij Ed wel zo. €14,99

Ten slotte nog twee fashion items, namelijk een witte blouse met zwarte streepjes en witte, lage All Stars. Deze twee items staan ook al een tijdje op mijn wishlist en ik vind beide heel erg leuk! All Stars kun je gewoon overal bij combineren en dan vooral lage vind ik erg mooi. Wit wordt wel snel vies, maar dat heb ik er bij deze All Stars wel voor over. 'Echte' All Stars kosten zo'n €70, maar ik heb bij New Look ook al een leuke look-a-like gezien voor maar €12 (!!). De blouse zag ik bij Janine en daar werd ik ook spontaan verliefd op. Deze blouse komt van She Inside en kost €21,45.

Tot zover mijn birthday wishlist? Wat staat er momenteel op jouw wishlist?