Hema buys: schoolspullen 2013/2014

Eergisteren ging ik even langs de Hema voor schoolspullen en kocht ik daar een boel dingen voor school. Ik vind de schoolcollectie van Hema dit jaar heel leuk, dus hier heb ik alles gekocht. Ik ga ook nog wel even langs de Action, maar de rest heb ik hier allemaal weggehaald. Het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik zoal heb gekocht, kijk maar mee!

Ik begin maar gelijk bij het belangrijkste: mijn agenda! Net zoals vorig jaar kocht ik een bij de Hema. De jaren ervoor kocht ik steeds een van Bruna (dus van die duurdere merken zoals Pip Studio) maar aangezien ik die veel te duur vond (ongeveer €17) en ze toch halverwege het jaar uit elkaar vallen, besloot ik nog een keer voor die van Hema te gaan. Deze zijn €10 goedkoper en ik vind ze prima. Ik heb alle agenda's even doorgebladerd en deze vond ik het leukst. De agenda lijkt best veel op mijn agenda van vorig jaar, alleen zaten daar allemaal bloemen op en is deze wat rustiger. Ik ben er heel erg blij mee! De agenda kost €6,95.

Dit hoort eigenlijk niet bij de schoolspullen, maar ik kocht ook het 'blogboekje' die ik de laatste tijd al bij veel mensen heb gezien. Ik was er ook wel benieuwd naar en voor €2,95 kon ik 'm niet laten liggen. Als je het boekje opendoet zie je twee pagina's, op de ene staat 'to do' en op de andere 'blog notes' en als je die vol hebt geschreven kun je die eraf scheuren. Heel erg leuk en handig.

Net zoals vorig jaar nam ik weer 10 schriften voor €2 mee. Bij de Action zijn ze nog goedkoper, maar toen ik deze leuke kleurtjes zag bij de Hema kon ik ze niet laten liggen. Vooral de mint kleur sprak me erg aan, hoe kan het ook anders (haha)? Ook de rest van de kleuren vind ik erg mooi en vrolijk, i like!

Ook nam ik deze vier schriften mee. Je ziet het op de foto's niet zo goed, maar ze passen bij mijn agenda. Het printje op het eerste en derde schrift komt ook vaak voor in de agenda, en de print op het tweede en vierde schrift ook. Deze schriften waren best duur, namelijk €2,75.

Ik vind de balpennen van Hema altijd zo lekker schrijven, dus hier nam ik ook een setje van mee. Deze drie pennen vond ik heel erg vrolijk en passen ook goed bij mijn agenda, dus ik kon ze niet laten liggen. Op de blauwe pen staat ook een hele leuke quote van Shakespeare, namelijk 'best pen I had in a very long time, and I write a lot'. Dit setje pennen kost €1,95.

Naast pennen kocht ik ook vier potloden. Deze hebben ook weer dezelfde print. Op het potlood met de witte print staat 'and live happily ever after'. Leuk, die kleine details! Dit setje potloden kost €1,50.

Net zoals vorig jaar kocht ik ook weer een rolletje tape. Ik vind de tape bij de Hema altijd erg leuk, maar aangezien ik het best duur vind (€2,60 voor twee rolletjes) nam ik alleen deze mee. Het is wel zo dat je er heel lang mee kan doen, zo heb ik ook nog mijn twee rolletjes van vorig jaar nog, die ik dit jaar ook weer gewoon kan gebruiken. Ik gebruik dit tape voor het versieren van kaftpapier op boeken, in mijn agenda, en mijn stijlboek en meer, je kunt het overal wel voor gebruiken.

Ook koop ik ieder jaar weer etiketten. Je kunt het vak en je naam ook gewoon met pen op het kaftpapier schrijven, maar ik vind het veel leuker om het op een etiket te schrijven. Toen ik de etiketten vandaag opborg, kwam ik er wel achter dat ik nog heel veel etiketten van de vorige jaren over heb, maar goed, dan kan ik in ieder geval veel afwisselen. Deze etiketten (4 x 3) met vrolijke bloemetjes kosten €1,50.

Ten slotte kocht ik nog een rol kaftpapier. Net zoals etiketten heb ik ook nog veel kaftpapier (zelfs nog van de eerste klas), dus kocht ik maar een rol. Ik vond deze bloemetjes heel schattig en ook weer goed passen bij de etiketten, dus nam ik 'm mee voor €1,75.

Wat vind jij van de schoolcollectie van Hema dit jaar? En waar koop jij je agenda?