At the moment

Zulke filmpjes zie je al best lang op Youtube en de laatste tijd ook in artikel vorm (onder andere bij Marieke en Soesja). Het leek me ook wel leuk om te doen, dus dat doe ik nu! In een 'at the moment' artikel laat je met foto's en een stukje tekst wat je op dit moment draagt, eet, leest, luistert enzovoort. Als je benieuwd ben klik dan snel op 'lees verder'!
At the moment I am...

Wearing: deze outfit! Jullie zagen 'm ook al voorbijkomen in de summer lookbook. Van al mijn shorts vind ik deze highwaisted short van H&M het leukst, dus als het warm weer is vind ik het heerlijk om deze te dragen. Ik vind mijn mint crop top heel erg leuk staan bij deze short, dus deze draag ik daar ook vaak bij. 

Eating... ananas en aardbei! Ik eet het hele jaar door fruit maar in de zomer vind ik het nog lekkerder met warm weer. Vooral verse ananas en watermeloen, jum.

Wishing... dat ik volgend jaar een leuke klas krijg! Ik ga na de zomervakantie naar 4Havo en dat betekent dat iedereen verschillende vakken heeft, en dat je dus ook steeds in een andere klas zit. Zoals ieder jaar ben ik wel zenuwachtig of ik in een leuke klas kom en of er leuke kinderen in zitten, I hope so. En daarnaast ook dat ik mijn blogvriendinnen snel weer zie!  

Reading... de belevenissen van een muurbloem, oftewel The Perks of Being a Wallflower. Deze is eigenlijk van mijn zusje, en ik vind het een heel mooi boek. Ik denk wel dat het Engelse boek mooier is, omdat alles zo letterlijk naar het Nederlands is vertaald, maar alsnog ind ik het zeker een aanrader. Ik wil de film ook heel graag een keer zien.

Wanting... Zoals jullie laatst in mijn zomer wishlist konden zien staat er heel veel op wat ik nog graag zou willen hebben, maar iets wat ik echt nog heel graag wil hebben voor deze zomer, zijn mirror sunglasses. Ik heb nu al een paar jaar een pilotenzonnebril, en ik wil wel eens wat anders.  

Planning... veel artikels voor als ik weg ga op vakantie! Wanneer jullie dit lezen ben ik al lang weg, maar op dit moment ben ik nog druk bezig met artikels schrijven en inplannen. 

Listening... veel covers op Youtube, want ik HOU van covers. Ik vind ze (bijna altijd) veel mooier dan originele liedjes. Ik heb een afspeellijst op Youtube die ik altijd luister, en op dit moment luister ik naar Fool in Love van Rihanna (gecoverd door Bianca). Ik vind het origineel al mooi, maar de cover van Bianca vind ik súper mooi, jullie konden 'm ook al horen in mijn summer lookbook filmpje bij de eerste outfit. 


Watching... de videoclip van 'Made in the USA' van Demi Lovato! Ik vind het een super liedje, dus ik kon echt niet wachten op de videoclip. Hij is nu (ik dit schrijf) ongeveer een week uit en ik vind 'm heel erg mooi. Demi heeft zelf ook meegedaan met het regisseren.

Ik hoop dat jullie zo´n artikel leuk vinden om te lezen. Wat ben jij op dit moment aan het doen?