SHOPLOG HERFSTVAKANTIE

Zoals ik al eerder zei had ik afgelopen week vakantie! Heerlijk om even een weekje bij te komen, maar zo voelde het niet echt. Ik heb de hele week heel veel geleerd voor de tentamenweek die vandaag is begonnen, dus ik heb deze vakantie veel aan school gezeten. Maar ik liet mijn vakantie natuurlijk niet verpesten door school, ik heb deze vakantie ook een boel leuke dingen gedaan! En een van die dingen is natuurlijk winkelen, er gaat geen vakantie voorbij waarin ik niet even de stad in ga om wat (herfst) aankopen te doen. Kijk maar mee wat ik shopte!

Ik zag bij heel veel Youtubers filmpjes over herfst decoratie in je kamer en dat vond ik zo leuk én gezellig dat ik besloot om het ook wat gezelliger te maken in mijn kamer. Ik ging langs de Xenos en kon daar heel veel leuke dingetjes vinden! Ik heb er in totaal iets van €20 uitgegeven aan decoratie spulletjes en hier komt binnenkort nog een speciaal artikel over. Ik wilde namelijk nog niet gelijk alles wat ik heb gekocht laten zien in de shoplog, de spanning moet er wel in blijven... Wat ik wel kan laten zien is deze wax melt die de geur framboos heeft, heerlijk! Ik kreeg laatst een geurbrander van mijn tante en deze kan ik daar goed voor gebruiken. Deze koste me (volgens mij) €1,79

Over de Baby Lips van Maybelline staat al een review online, maar deze kunnen natuurlijk niet ontbreken in mijn shoplog. Ik kwam ze alle vijf tegen in de DA en nam deze drie mee, Hydrate, Cherry Me en Pink Punch. De normale prijs van deze lip balms is €3,49, maar door een actie bij de DA betaalde ik er per stuk maar €2,99 voor. 

Ik moest naar de Action voor een woordenboek Nederlands - Engels en raad eens waar ik niet mee naar huis kwam? Juist ja, een woordenboek want deze hadden ze niet meer. Wel kocht ik onder het motto ''je kunt nooit genoeg notitieboekjes hebben'' twee leuke notitieboekjes, een grote en een kleine. Ik heb al een paar andere notitieboekjes van de Action en die vind ik erg fijn en natuurlijk heel goedkoop. Het kleine boekje koste €0,79 en de grote €0,99. Ook kocht ik bij de Action een nieuwe Demak Up make-up remover, want mijn oude was bijna op. Hier betaalde ik €0,99 (zo goedkoop!!) voor. 

Ten slotte kocht ik nog deze leuke ketting bij de H&M voor €7,95. Een schakelketting stond al een tijdje op mijn wishlist en eindelijk heb ik eentje gevonden! Deze is wat anders als de 'normale' schakelkettingen en dat vind ik er zo leuk aan.

Dat waren mijn aankoopjes! Wat vind je van mijn aankoopjes en heb jij de afgelopen tijd nog wat leuks geshopt?