14 musthaves voor de herfst

Inmiddels hangen de winkels vol met najaarskleding (zelfs al kerst kleding!), en daarom leek het me de hoogste tijd om kleding musthaves voor de herfst te verzamelen. Kijk je mee?


  1. Loavies peplum top - wie zegt dat peplum tops alleen voor de zomer geschikt zijn? Loavies bewijst met deze mooie zwarte top (met kanten details) dat peplum ook prima gedragen kan worden in het najaar. 
  2. H&M ketting - statement kettingen zijn nog steeds heel leuk (en ik draag ze nog vaak!), maar ook kleine kettingen zijn helemaal in dit najaar. Het is ook leuk om meerdere kleine kettingen over elkaar heen te dragen. 
  3. Essie nagellak - ik denk dat de kleur bordeauxrood nooit meer weggaat uit de herfst trends. Het is zo'n prachtige donkere kleur! Niet alleen voor kleding, maar ook op je nagels. 
  4. New Look sjaal
  5. Zara zwarte jeans
  6. Forever 21 cardigan - een trend die deze herfst ook niet weg te denken is, is de lange vest. Op dit moment zie je in bijna elke kledingwinkel wel zulke vesten. 
  7. H&M blouse 
  8. H&M witte top - omdat basic items nooit verkeerd zijn! Ik vind vooral deze met het borstzakje erg leuk. 
  9. H&M statement ketting - rustieke kleuren en statement kettingen is de perfecte combinatie! Dat zie je goed bij deze ketting. 
  10. Zara destroyed jeans 
  11. Primark bordeauxrode hoed
  12. Loavies bruine enkellaarsjes - bruine enkellaarsjes zijn nooit verkeerd in de herfst. Deze laarsjes hebben wel wat weg van chelsea boots, ze hebben alleen nog een rits. Als je ook kijkt naar de andere items in deze collage, kun je ze allemaal wel combineren met de laarsjes! 
  13. ModeMusthaves jas - dit najaar zie je veel oversized jassen, veel in pastel kleuren. Het is wat wennen (vooral als je meestal een zwarte of grijze winterjas hebt gehad, zoals ik), maar het staat toch wel erg leuk. 
  14. Loavies statement oorbellen 
Wat is jouw herfst musthave?