Tag: About me

Bron, zelf bijgesneden

Vandaag heb ik weer eens tag voor jullie, namelijk de About Me Tag! Ik ben getagd door Chloe (kijk ook even op haar blog, die is helemaal super!), dankjewel hiervoor Chloe! In deze tag  moet je vragen over jezelf beantwoorden. Ik vind het wel heel leuk om deze tag te doen, want zo komen jullie ook wat meer over me te weten. Ben je al nieuwschierig? Kijk dan maar mee!


Heb je een tweede naam? - Ja, die heb ik! Mijn tweede naam is namelijk Tamara, dus dat komt op Myrthe Tamara Hoekstra, hihi. Ik ben er best blij mee, zo zou ik in eerste plaats ook wel willen heten.

Wat is je favoriete vak op school? - Hmm, dat is best moeilijk, omdat er best veel vakken op school zijn die ik leuk vind. Je kunt me eigenlijk beter vragen wat ik niet zo leuk vind, haha. Maar in ieder geval, vakken die ik wel leuk vind zijn muziek, engels, frans en tekenen/handvaardigheid.


Wat is je favoriete drank? - Heel simpel: ranja. Frisdrank drink ik ook wel eens, maar limonade etc. vind ik toch lekkerder (vooral in de zomer!). Verder drink in de zomer ook wel eens een (zelfgemaakte) smoothie, heerlijk is dat! Mijn favoriete winterdrank is trouwens thee, daar wordt je altijd weer heerlijk warm van.

Wat is je favoriete lied op dit moment? - Hmm, dat is altijd verschillend, op dit moment vind ik de liedjes van Adele erg leuk, zoals Best for Last. Maar ook alle covers van EbonyDay1 vind ik geweldig.

Hoe ga je je kinderen noemen? - Eerlijk gezegd heb ik nog geen idee! Er zijn wel een paar namen die ik wel mooi vind, zoals Jasper voor een jongen en Amy of Sarah voor een meisje, maar verder? Geen idee.

Doe je aan een sport? - Op dit moment niet, maar dat wil ik binnenkort wel weer. Zumba lijkt me wel een erg leuke sport, dus ik denk dat ik daar binnenkort op ga. En anders vast iets met dansen zoals streetdance, want dat heb ik vroeger ook altijd gedaan.


Favoriete boek? - Ik hou heel erg van lezen dus dit is ook altijd verschillend, haha. Wreck This Journal heb ik met Sinterklaas gekregen en vind ik echt een geweldig boek. Ik heb er nog niet zo veel mee gedaan (omdat ik dat jammer vind van het boek, terwijl dat eigenlijk niet zo zou moeten, haha), een ander boek die ik ook erg leuk vind (een echt leesboek bedoel ik dan) is De Chaos van Rachel Ward.

Favoriete kleur? - Dit is vaak verschillend, op dit moment vind ik burgundy, oftewel bordeaurood, een prachtige kleur. In kleding, maar ook in make-up vind ik het prachtig. Burgundy is dan ook het zoekwoordje die ik de laatste tijd al vaak heb ingetypt bij Lookbook en Weheartit.


Favoriet dier? - Paarden heb ik altijd leuk gevonden (vroeger meer dan nu, maar toch), niet dat het echt mijn hobby of sport is, maar ik vind paarden erg lieve dieren. Ook heb ik nog paardenbehang op mijn kamer (wat ik eigenlijk het liefst om wil ruilen voor andere kleuren, maargoed).

Favoriet parfum? - Op dit moment Heat Rush, die ik afgelopen Sinterklaas heb gekregen. Deze wilde ik al erg lang, ik was ook superblij toen ik deze kreeg met Sinterklaas! Op mijn wishlist staat nu ook Heat, die ik ook heerlijk zoet vind ruiken.


Favoriete vakantie? - Hier moest ik ook eerst wel even over na denken, want ik heb zoveel leuke vakantie's meegemaakt! Een van mijn favoriete was toch wel in Volendam, in een mooi huisje met mijn moeder en zusje. We zijn er ook al eens geweest met nog mijn vader en broertje erbij, maar met mijn moeder en zusje hebben we vooral veel geshopt, en dat kan niet zo goed met mannen erbij, haha.

Ben je afgestudeerd in de middelbare school? - Nee, echt niet! Ik ben pas 13 (in april eindelijk 14, woehaaah) en zit in 2Havo, dus dat gaat nog wel even duren..


Ben je ooit het land uit geweest? - Ja, tuurlijk! Ik kom best vaak in Duitsland (om te winkelen natuurlijk) en ook ben ik al meerdere keren op vakantie geweest naar het buitenland. Mijn vader wil deze zomervakantie graag naar Frankrijk, en daar wil ik ook wel erg graag heen! Vooral Parijs lijkt me erg tof.

Spreek je een andere taal? - Niet echt, maar die leer ik natuurlijk wel op school. Frans, Engels en Duits ken ik dus alledrie redelijk. Maar dat wordt natuurlijk alleen maar verbeterd komende jaren.


Heb je broers of zussen? - Yep! Ik heb een tweelingzus die 17 minuten jonger is als mij en verder ook nog een schattig (haha, nu nog wel! Hopelijk blijft dit ook zo :P) broertje van 6.

Wat is je favoriete winkel? - Oeh, dat zijn er best veel. Maar, mijn favoriete kledingwinkel is toch H&M en mijn favoriete make-upwinkel is Kruidvat. Bij beide winkels kom ik erg vaak, ik moet gewoon altijd even kijken of er al nieuwe items zijn.


Wat is je favoriete restaurant? - Thuis (haha, grapje)! Een favoriet heb ik niet echt, omdat ik niet vaak uit eten ga. En vaak onthou ik dan ook de namen van de restaurant niet, oeps.

Ga je graag naar school? - Je zult me vast als een nerd beschouwen als ik volmondig 'JA!' zeg (dat zou ik bij mezelf ook doen, haha) maar het is ook niet zo dat het niet leuk is. Ik bedoel, het huiswerk, leren, en iedere dag 10 km fietsen is heeeel vervelend, maar de vrienden die je hebt op school en goede cijfers (dat geeft echt een boost bij mij!) maken het toch weer goed.


Favoriete Youtuber? - Oeh, dat is ook iets wat altijd verschilt bij mij. Maar een Youtube guru waarvan ik haar filmpjes altijd te gek vindt, is MacBarbie07. Kijk maar eens op haar kanaal!

Favoriete film? - Dat verschilt ook altijd bij mij, maar Paul Blart: Mall Cop zag ik laatst voor de eerste keer (afgelopen vrijdag) en die vond ik helemaal geweldig, geniaal! Heel leuk om te zien, ik moest de hele tijd lachen. Natuurlijk zijn er nog veel meer films die op mijn favorietenlijstje staan, zoals Meangirls 1&2 en de Titanic bijvoorbeeld.


Favoriete tv-show? - Dat is niet zo moeilijk, Glee natuurlijk! Het is er sinds een paar weken weer op (zie artikel) en daar ben ik hartstikke blij mee. Als je het nog nooit hebt gezien, zou ik dat (als ik jou was) daar zeker binnenkort verandering in brengen!

PC of MAC? - Die is ook heel makkelijk, een PC. Dit komt doordat ik nog nooit een MAC heb getest, maar desondanks lijken ze me wel erg fijn in gebruik.


Welke GSM heb je? - Net zoals Chloe heb ik een Samsung Star, in het zwart. Deze kocht ik vorig jaar november, omdat er toen een aanbieding was. Maar nog steeds ben ik er erg blij mee en vermaak ik me er prima mee.

Hoe lang ben je? - Het is al een tijdje geleden dat ik me voor het laatst heb gemeten, maar ik gok zo'n 1.65 meter. Vorig jaar was ik iets meer dan 1.60 meter en ik ben in de tussentijd wel wat gegroeid, dus vandaar.


Zo, dat was de tag! Poeh, wat veel vragen zeg. Net zoals Chloe ga ik nu ook 5 bloggers taggen. Kijk maar mee!

- Verder tag ik ook iedereen die deze tag nog meer wil overnemen!

Wat vinden jullie van deze tag en wat wisten jullie nog niet van mij? En ga jij deze tag ook overnemen?

Liefs, Myrthe.