Review H&M blush in 18 Sweet Rose

Laatst zagen jullie deze prachtige blush al voorbij komen bij mijn beauty favorieten van de maand januari, omdat ik deze blush de laatste tijd heel vaak heb gebruikt. Toen ik een tijdje geleden ging winkelen met mijn moeder in Groningen, werd ik wel erg verrast van de make-up- en verzorgingsproducten die ze bij de H&M hadden. Zelf zit er hier ook wel een H&M in de buurt, maar helaas verkoopt die geen cosmetica, echt balen! Ik had nog geen andere blush van H&M, dus daarom was ik wel erg benieuwd naar de kwaliteit en de mooiheid van dit product.


De verpakking is heel simpel, maar toch goed in de hand en makkelijk in gebruik. Er zit 7,2 gram in de blush, ik heb nog nooit meegemaakt dat een blush is opgegaan, maar wat ik wel weet, is dat er in deze blush meer zit dan in mijn andere blushes... Ik heb de kleur in 18 Sweet Rose, een mooie lichtroze blush met daarin gouden glitters. Er waren ook nog andere kleuren, maar deze blush kreeg toch mijn voorkeur.


Zo zonder flits zie je de gouden glitters er niet in voorbijkomen, maar die zitten er toch echt wel in... Kijk maar mee naar de swatches!


De blush is wel ietwat poederig, dat is wel een klein minpuntje. Maar verder bevat deze blush een prachtige kleur, wat heel mooi en natuurlijk oogt op je gezicht. Kijk maar:
H&M Blush 18 Sweet Rose is verkrijgbaar bij de H&M voor maar €3,95.

Heb jij al eens blushes gekocht bij de H&M? Zoja, wat vind je daarvan? Zoniet, wat is jouw favoriete blush?

Liefs, Myrthe.

1 opmerking: